Skip to content

Gemeenten en Overheidsinstellingen

Al je digitale bestanden makkelijk kunnen opslaan, vinden en delen direct vanuit de beeldbank. Daar zorgt de beeldbank software van FileFlow voor!

Beeldbanksoftware voor Gemeenten en Overheidsinstellingen

Ontdek de moeiteloze wereld van digitaal mediabeheer met FileFlow, de toonaangevende online beeldbanksoftware voor gemeenten en overheidsinstellingen. Onze krachtige digitale beeldbank biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossing om al je digitale bestanden snel en efficiënt op te slaan, te vinden en te delen.

FileFlow focust op service, gebruiksvriendelijkheid en doorontwikkeling

Binnen FileFlow focussen we op 3 belangrijke pijlers. We zijn niet alleen leveranciers van de beedlbanksoftware maar helpen je ook graag een stuk op weg. We gooien je niet in het diepe maar begeleiden je naar een optimaal ingerichte beeldbank voor jouw organisatie. Daarnaast focussen we op gebruiksvriendelijkheid binnen onze beeldbank. Het moet voor iedereen in de gehele organisatie toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn. Verder geloven we bij FileFlow nooit dat onze beeldbank helemaal af is. We blijven doorontwikkelen om het jullie als FileFlow beeldbank gebruikers nog makkelijker te maken!

Makkelijk opslaan en snel vinden

Met een beeldbank van FileFlow staan al je digitale bestanden geordend op één centrale plek. Hierdoor behoud je overzicht, grip en controle over alle bij de organisatie aanwezige media. Door tags die je aan de bestanden kunt koppelen wordt het vinden van de benodigde bestanden een fluitje van een cent voor iedereen binnen de organisatie.

overzicht beeldbank management

Deel bestanden met wie jij wilt

Hoe vaak moet je wel niet bestanden via WeTransfer of een dergelijke service sturen omdat ze te groot zijn voor in een mail? Binnen de FileFlow beeldbank software is het mogelijk om veilig en snel grote bestanden en grote hoeveelheden bestanden direct te delen met collega’s of andere partijen.

Voor iedereen toegankelijk

Hoe vaak krijg je als communicatiemedewerker de vraag voor een bepaalde foto of video van iemand anders uit je organisatie? Door gebruik te maken van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke beeldbank kun je iedereen binnen de organisatie (beperkt) toegang geven tot de beschikbare media. Hierdoor kan iedereen snel vinden wat hij zoekt en wordt er veel tijd en moeite bespaard.

foto beheer programma

Zullen we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Contact opnemen

Dé partner voor Gemeenten en Overheidsinstellingen

Vanwege onze talloze samenwerkingen met Gemeenten en Overheidsinstellingen zijn we reeds bekend met het hele inkoopproces. Wij als FileFlow willen het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk maken, ook in het beginproces. Vandaar dat we al een aantal belangrijke aspecten tijdens dit inkoopproces hebben vergemakkelijkt. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken, maar doen we dit samen. Is dat even makkelijk hè?

ICO-rapport (Inkoopeisen Cybersecurity Overheid)

We beschikken als FileFlow over een ICO-rapport dat gebaseerd is op de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). Iedere overheidsorganisatie moet de BIO hanteren als basis voor informatiebeveiliging. De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) is het basisnormenkader voor informatiebeveiliging binnen alle overheidslagen (Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen).

Verwerkersovereenkomst (VWO)

FileFlow waarborgt de veiligheid en privacy van je gegevens met een door de overheid erkende verwerkersovereenkomst. Daarnaast heeft FileFlow ook met alle sub-verwerkers (uitsluitend binnen de EER) een verwerkersovereenkomst. Lees hier meer over databescherming binnen FileFlow.

GIBIT algemene inkoopvoorwaarden

FileFlow is reeds bekend met de GIBIT inkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden worden gehanteerd voor alle overeenkomsten gesloten met gemeenten of overheidsinstellingen.

Wa andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbanksoftare

“Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

Remco van Rijt
Remco van Rijt
Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

“Het contact met Fileflow verloopt altijd heel soepel. Er zijn korte lijntjes en er is direct persoonlijk contact. Fileflow denkt fijn mee over vragen die er zijn binnen onze organisatie en op onze afdeling. Al met al verloopt het hele proces van de beeldbank heel soepel, geen gedoe, en dat is wat we willen!”

Anna van Bronsveld
Anna van Bronsveld
Medewerker Marketing en Communicatie bij het Groninger Landschap

“Fileflow helpt Leiden&Partners om beeldmateriaal te ordenen en in te zetten op verschillende vlakken. De categorieën zorgen voor fijn overzicht en het is mogelijk gedetailleerde informatie toe te voegen. Ik ben ook erg blij contact met Fileflow en het feit dat er actief wordt meegedacht om het programma nog beter te laten werken voor ons.”

Simone Both
Simone Both
Marketeer bij Leiden & Partners