Skip to content

Waarom FileFlow?

FileFlow bundelt, organiseert en distribueert alle digitale bestanden zoals jij het wilt

FileFlow digitale beeldbanksoftware (DAM-software)

Je beeldbank van FileFlow is de centrale plek voor alle foto’s, video’s, en andere digitale bestanden van je organisatie. Met slimme zoekfuncties die je zelf kunt finetunen, vinden alle gebruikers in je organisatie gemakkelijk en snel alle bestanden die ze nodig hebben.

Daarnaast kun je bestanden vanuit deze centrale plek heel makkelijk delen met je collega’s of externe partijen. Zo zorg je voor rust en structuur binnen de organisatie omdat alles netjes op één plek te regelen is.

Makkelijk zoeken en snel vinden

Met een FileFlow beeldbank vind je snel en eenvoudig de benodigde bestanden en bespaar je veel tijd, moeite, stress en ergernis. Een beeldbank van FileFlow heeft een centraal zoekvenster dat slim kijkt naar alle gegevens die aan de bestanden zijn gekoppeld. Met vooraf ingestelde filters kun je met een paar klikken je benodigde bestand vinden. Alle tags die aan een bestand gekoppeld zijn, maken het zoeken nog gemakkelijker.

Gemakkelijk delen

Alle bestanden deel je vanuit je beeldbank heel makkelijk met collega’s of externe partijen. Je kunt grote hoeveelheden bestanden in één keer versturen vanuit de beeldbank. Hierdoor hoef je de bestanden niet meer met services van externe partijen te delen.

Minder zoektijd, Minder kosten, Meer gebruiksgemak

Doordat je de alle bestanden snel kunt vinden en gemakkelijk kunt delen, bespaar je veel tijd en loonkosten. Een FileFlow-abonnement verdient zichzelf dus heel snel terug.

Veiligheid

Al onze servers bevinden zich in de Europa en voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft veiligheid. De datacenters voldoen onder andere aan de ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en ISO 27017:2015 standaarden. Daarnaast voldoen de datacenters ook aan de Europese databeschermingsrichtlijn (95/46/EC).

Interesse?

Neem contact met ons op en kijk samen met een van onze FileFlow experts naar de mogelijkheden voor jouw organisatie! Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken, maar doen we dit samen.