Skip to content

Waarom FileFlow?

FileFlow bundelt, organiseert en distribueert alle digitale bestanden zoals jij het wilt

Online beeldbanksoftware van FileFlow

Waarom moet jouw organisatie kiezen voor een beeldbank van FileFlow? De online beeldbank software van FileFlow biedt een veilige en gecentraliseerde oplossing voor het beheer van alle foto’s, video’s en andere digitale bestanden binnen je organisatie. Met een FileFlow beeldbank kun je snel en moeiteloos de gewenste bestanden vinden, waardoor je aanzienlijke tijdsbesparingen realiseert en stress en irritatie vermijdt. De online beeldbank van FileFlow beschikt over een geavanceerd zoekvenster dat intelligent de aan de bestanden gekoppelde gegevens doorzoekt. Met persoonlijk instelbare filters is het mogelijk om met slechts enkele klikken het gewenste bestand te lokaliseren. Tags die aan de bestanden zijn toegevoegd, dragen bij aan een nog eenvoudiger zoekproces.

Bovendien maakt FileFlow het eenvoudig om bestanden rechtstreeks vanuit deze centrale hub te delen met zowel collega’s als externe partijen. Grote hoeveelheden bestanden kunnen in één keer vanuit de beeldbank worden verzonden, waardoor het niet langer nodig is om externe diensten te gebruiken voor het delen van bestanden. Hierdoor wordt het proces van delen gestroomlijnd en geoptimaliseerd. Dit bevordert een georganiseerde en gestructureerde aanpak binnen de organisatie, waarbij alle bestanden op één plek kunnen worden beheerd.

Waarom kiezen voor FileFlow?

In een zee van aanbieders op het gebied van beeldbanksoftware rijst de vraag: waarom zou je juist voor FileFlow moeten kiezen? De keuze voor de juiste beeldbank oplossing is cruciaal voor een gestroomlijnd en efficiënt beheer van foto’s, video’s en andere digitale bestanden binnen je organisatie. FileFlow onderscheidt zich in dit competitieve landschap door te focussen op drie cruciale pijlers; Service, Gebruiksvriendelijkheid en Doorontwikkeling.

Focus op service

De eerste belangrijke pijler waar FileFlow op focust is het leveren van een optimale service. We worden je partner in het gehele mediabeheer proces. We gooien je niet in het diepe, maar ondersteunen je maximaal om de beeldbank van jouw organsatie zo optimaal mogelijk in te richten en te beheren. We zijn makkelijk en snel bereikbaar en helpen je graag verder.

beeldbank fotografie

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Een essentieel kenmerk van onze aanpak is de nadruk op gebruiksvriendelijkheid in onze beeldbank. We streven ernaar een platform te creëren dat toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is voor alle leden van jouw organisatie. Dit houdt in dat FileFlow niet alleen een tool is, maar een intuïtieve partner voor iedereen die betrokken is bij het beheer en gebruik van de beeldbank.

management software van fileflow

Blijven doorontwikkelen

Bij FileFlow geloven we echt dat onze beeldbank nooit ‘helemaal af’ is. We verbeteren onze beeldbank constant en groeien samen met onze gebruikers. Ons gemotiveerde team van developers doet er alles aan om de FileFlow beeldbank voor jou als gebruiker steeds makkelijker en beter te maken. We willen altijd up-to-date zijn en voldoen aan wat jij als gebruiker nodig hebt. Ons doel? Jou de allerbeste ervaring bieden met onze beeldbanksoftware!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken met een FileFlow expert.

Contact opnemen

“Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons erg goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden.”

Marjo Wolters
Marjo Wolters
Manager Marketing en Communicatie bij Arkin GGZ Amsterdam

“De duidelijke uitleg tijdens de demo en de gebruiksvriendelijkheid van de beeldbank overtuigden ons om met FileFlow in zee te gaan. Het bleek al snel een geweldige keuze te zijn, vooral tijdens de implementatie. FileFlow heeft ons uitstekend begeleid en was altijd beschikbaar. We zijn nu al erg tevreden met onze beeldbank en we horen ook al positieve geluiden van onze leveranciers. FileFlow heeft zich bewezen als een waardevolle partner voor Amsta.”

Nickel Didde
Nickel Didde
Communicatie medewerker bij Amsta Amsterdam

“Het contact met Fileflow verloopt altijd heel soepel. Er zijn korte lijntjes en er is direct persoonlijk contact. Fileflow denkt fijn mee over vragen die er zijn binnen onze organisatie en op onze afdeling. Al met al verloopt het hele proces van de beeldbank heel soepel, geen gedoe, en dat is wat we willen!”

Anna van Bronsveld
Anna van Bronsveld
Medewerker Marketing en communicatie bij het Groninger Landschap