Waarom FileFlow?

FileFlow bundelt, organiseert en distribueert alle digitale bestanden zoals jij het wilt

Organiseer al je digitale bestanden met FileFlow

FileFlow voegt zich compleet naar je wensen en behoeften. Alle soorten digitale bestanden krijgen een plek, voorzien van de tags en categorie-indeling die voor je werken. Je regelt toegangsrechten, gebruik en integratie met bestaande systemen eenvoudig en snel vanaf je eigen werkplek. Eenmaal ingebracht, altijd meteen beschikbaar voor al je doeleinden. In- en extern.

Koppelen met een Content Management System (CMS)

Een koppeling met je Content Management Systeem (CMS) geeft je direct toegang tot de foto’s, video’s, documenten en presentaties uit de beeldbank via je eigen CMS. Wil je meer informatie over het integreren van de FileFlow app in je workflow? Neem dan contact met ons op.

Koppelen met andere toepassingen

FileFlow is ook te koppelen met andere toepassingen door middel van een API. Deze voldoet aan de REST standaard en er kan gecommuniceerd worden met JSON.

Een API is een tool waarmee softwareprogramma’s onderling kunnen communiceren. Het dient als een interface tussen verschillende softwareapplicaties waardoor de gebruikte code automatisch elkaar toegang tot informatie en/of functionaliteit geeft, API’s bestaan voor (web)applicaties, softwarebibiliotheken en besturingssystemen en kunnen voor allerlei doeleinden worden ingezet. Zo kun je via een API van een internetapplicatie bijvoorbeeld teksten, foto’s en video over de hele wereld binnenhalen en/of versturen.