Skip to content

Marketing en Communicatie

Al je digitale bestanden makkelijk kunnen opslaan, vinden en delen direct vanuit de online beeldbank. Daar zorgt de digitale beeldbank van FileFlow voor!

Online beeldbank software

Als marketing- of communicatieprofessional ben je voortdurend bezig met het creëren van waardevolle campagnematerialen. Van huisstijl bestanden tot social media-content, je produceert en vernieuwt voortdurend een overvloed aan bestanden. De hoeveelheid documenten en bestanden die jullie produceren en verspreiden, groeit elke dag. Om dit goed te kunnen managen is een digitale beeldbank software de oplossing voor jouw organisatie!

Bij FileFlow begrijpen we de uitdagingen waar communicatie teams mee te maken hebben. Onze missie is om jou en je team te ondersteunen, zodat jullie efficiënter en makkelijker kunnen werken met al jullie digitale bestanden. Met een online beeldbank voor marketing- en communicatieprofessionals heb je altijd en overal toegang tot je bestanden en kun je ze gemakkelijk delen met zowel je collega’s als externe partijen.

Waarom kiezen voor FileFlow?

Efficiënter en makkelijker werken

Hoe zorg je ervoor dat er overzicht is, dat iedereen tot de juiste bestanden toegang heeft en vooral dat dit alles snel vindbaar is? Daar zorgt de beeldbank software van FileFlow voor! Alle bestanden worden centraal en veilig opgeslagen op één plek waardoor je niet meer hoeft te zoeken tussen alle on- en offline opslaglocaties binnen de organisatie. Van alle bestanden wordt de metadata uitgelezen en netjes zichtbaar gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om tags toe te voegen aan bestanden om ze nog makkelijker vindbaar te maken.

Workflow optimalisatie van de kleine processen

Wordt de marketing- en communicatie afdeling telkens weer gevraagd voor bepaalde foto’s, video’s, logo’s of andere digitale bestanden? Moet je telkens gaan zoeken tussen alle verschillende mappen en opslaglocaties? Krijg je de beelden van de fotograaf telkens via WeTransfer toegestuurd en moet je deze vervolgens weer downloaden en uploaden naar de Sharepoint of schijf? Dit is meestal erg tijdrovend en het minst leuke werk van de marketing- en communicatiespecialisten.

Door middel van de beeldbank software van FileFlow wordt de workflow met betrekking tot alle digitale bestanden geoptimaliseerd. Al je digitale media en bestanden staan middels de digitale beeldbank software op één locatie opgeslagen waardoor je niet meer hoeft te zoeken door alle opslaglocaties. Alle media is snel en makkelijk vindbaar voor iedere medewerker van de organisatie. De fotograaf krijgt een apart upload portaal waar hij de beelden direct naar de beeldbank van jouw organisatie kan sturen zonder dat hier veel werk mee gemoeid gaat. Kortom een beeldbank van FileFlow zorgt voor de optimalisatie van de kleine werkprocessen!

Flexibele rechten

Daarnaast is het binnen onze beeldbank eenvoudig om de toegangsrechten van iedere collega te beheren. Je kunt je collega’s (beperkt) toegang geven tot de online beeldbank waardoor ze zelf kunnen zoeken naar de benodigde bestanden. De benodigde bestanden zijn door middel van de ingestelde tags en het slimme zoekvenster makkelijk te vinden voor iedere gebruiker.

foto opslag programma

Deel bestanden met wie jij wilt

Het delen van bestanden is erg gemakkelijk vanuit de beeldbank van FileFlow. Je kunt grote hoeveelheden bestanden in één keer versturen. Hierdoor hoef je geen gebruik meer te maken van externe services zoals WeTransfer om je bestanden te versturen, maar kan dit veilig en direct vanuit FileFlow. 

Social media management

Speciaal voor de social media managers biedt de online beeldbank software voor marketing- en communicatie de handige crop functie. Met deze functie kun je jouw foto’s eenvoudig bijsnijden tot het gewenste formaat. Of je nu een story, post of een ander formaat nodig hebt? Het is geen enkel probleem door middel van de crop functie. Hierdoor hoef je ook geen andere services meer te gebruiken, en foto’s meerdere keren op te slaan.

Social media management - Digital Asset Management (DAM)

Ontdekken hoe een beeldbank de workflow van jouw organisatie kan optimaliseren?

Neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Contact opnemen!

Wat andere gebruikers zeggen

“Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

Remco van Rijt
Remco van Rijt
Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

“Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons erg goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. ”

Marjo Wolters
Marjo Wolters
Manager Marketing en Communicatie bij Arkin GGZ Amsterdam

“Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

Ivo Delahaye
Ivo Delahaye
StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl