Skip to content

Ziekenhuizen en Zorginstellingen

Al je digitale bestanden makkelijk kunnen opslaan, vinden en delen direct vanuit de beeldbank. Daar zorgt de beeldbank software van FileFlow voor!

Beeldbanksoftware voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen

Als communicatiespecialist in de zorg begrijp je hoe belangrijk het is om een overvloed aan digitale bestanden te beheren, zoals afbeeldingen, video’s, documenten en meer. Met de beeldbanksoftware voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen wordt dit een fluitje van een cent! Organiseer, tag en doorzoek jouw bestanden op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart bij het vinden van de juiste content.

Maar dat is niet alles. De beeldbanksoftware voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen stelt je in staat om al jouw digitale assets eenvoudig te uploaden, taggen en delen, zowel intern als extern. Bij FileFlow begrijpen we de frustraties die optreden als je dat ene benodigde bestand maar niet kunt vinden en weer moet gaan zoeken tussen de vele verschillende opslaglocaties. Laat de beeldbanksoftware van FileFlow je helpen om de workflow te optimaliseren binnen jouw organisatie.

Orde en overzicht

Met de online beeldbanksoftware voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen zorg je ervoor dat je een goed overzicht hebt van al je digitale bestanden op één centrale plek. De metadata van alle geüploade bestanden wordt door de beeldbanksoftware uitgelezen en op de juiste plek zichtbaar gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om tags aan foto’s toe te voegen waardoor het vinden nog makkelijker wordt!

beeldbank fotografie

Gemakkelijk delen

Het delen van bestanden wordt door middel van online beeldbank van FileFlow erg gemakkelijk. Vooral binnen de zorg is de veiligheid van de bestanden van groot belang. Je kunt vanuit de beeldbank grote hoeveelheden bestanden veilig en direct versturen naar collega’s of externe partijen. Hierdoor hoef je geen gebruik meer te maken van externe services zoals WeTransfer etc.

Speciaal voor de zorg: verloopdatum

De inrichting en mogelijkheden van beeldbank software voor de zorg zijn gebaseerd op de wensen en specifieke eisen van zorginstellingen. Hieruit blijkt dat een verloopdatum erg handig is binnen de zorgsector. Daarom is het binnen FileFlow mogelijk om een verloopdatum aan te zetten. Heb je een foto die al 1, 2, 3 of meerdere jaren oud is? dan komt hier een visuele melding bij te staan.

Zullen we samen de mogelijkheden bekijken?

Neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Contact opnemen

FileFlow legt de nadruk op drie cruciale pijlers: service, gebruiksvriendelijkheid en voortdurende ontwikkeling.

In de kern van FileFlow staan drie essentiële principes die onze aanpak definiëren. Niet beperkt tot louter het leveren van beeldbanksoftware, fungeren we als partners in gehele beheerproces. In plaats van je onvoorbereid in het diepe te werpen, begeleiden we je stapsgewijs naar de realisatie van een optimaal ingerichte beeldbank die perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Een ander centraal aspect van onze benadering is de sterke focus op gebruiksvriendelijkheid binnen onze beeldbank. We streven ernaar om een platform te bieden dat toegankelijk en eenvoudig te gebruiken is voor alle leden van jouw organisatie. Dit betekent dat FileFlow niet slechts een tool is, maar een intuïtieve en partner voor iedereen die betrokken is bij het beheer en gebruik van de beeldbank.

Bovendien koesteren we bij FileFlow de overtuiging dat onze beeldbank nooit volledig af is. We omarmen een cultuur van voortdurende ontwikkeling en innovatie. Ons toegewijde team blijft hard werken om het gebruik van de FileFlow beeldbank voor jou als gebruiker steeds eenvoudiger en effectiever te maken. Door te blijven evolueren en innoveren, streven we ernaar om altijd aan de veranderende behoeften en verwachtingen van onze gebruikers te voldoen en hen te voorzien van de best mogelijke ervaring met onze beeldbanksoftware.

Wat andere gebruikers in de zorg zeggen

“De duidelijke uitleg tijdens de demo en de gebruiksvriendelijkheid van de beeldbank overtuigden ons om met FileFlow in zee te gaan. Het bleek al snel een geweldige keuze te zijn, vooral tijdens de implementatie. FileFlow heeft ons uitstekend begeleid en was altijd beschikbaar. We zijn nu al erg tevreden met onze beeldbank en we horen ook al positieve geluiden van onze leveranciers. FileFlow heeft zich bewezen als een waardevolle partner voor Amsta.”

Nickel Didde
Nickel Didde
Communicatie medewerker – Amsta

“Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons erg goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. ”

Marjo Wolters
Marjo Wolters
Manager Marketing en Communicatie bij Arkin GGZ Amsterdam

“Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

Ivo Delahaye
Ivo Delahaye
StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen