Skip to content

Databescherming

Veilig, vertrouwd, Europees

Krachtige servers in Europa

Al onze servers bevinden zich in de Europese Unie en voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft veiligheid. De datacenters voldoen onder andere aan de ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en ISO 27017:2015 standaarden. Daarnaast voldoen de datacenters ook aan de Europese databeschermingsrichtlijn (95/46/EC).

Doordat FileFlow cloud based is zijn alle gebruikers voorzien van de laatste versie van FileFlow, waardoor je nooit een verouderd gebruikt.

Elke gebruiker beschikt over eigen logingegevens, waardoor gebruikers van verschillende rechten kan worden voorzien.

Waarom kiezen voor een hosting oplossing

Wanneer je kiest voor een hosting-oplossing zorgt ons team voor de configuratie, implementatie en updates van de beeldbank. Daarnaast voeren we controles uit en onderhouden we de software zodat je beeldbank zo efficiënt mogelijk werkt. Van de reguliere updates merk je als gebruiker niets. Wij maken dagelijks en iedere week een volledige back-up van al je digitale bestanden. We werken continu aan de verbetering van de software om te zorgen dat het aan de eisen en wensen van onze klanten voldoet.

Nieuwe functionaliteiten

Met een gehoste versie van FileFlow beschik je altijd over de laatste versie, zodat je direct alle nieuwe functies kunt gebruiken.

Experts

Bij FileFlow betaal je een vast maandelijks bedrag voor de hosting. Hiervoor krijg je directe ondersteuning van FileFlow experts. Zij beheren de software en zorgen voor reguliere software-upgrades. Geen extra kosten en geen extra taak voor de IT-afdeling. Wij beheren de beveiliging, de prestaties en kunnen eenvoudig de beschikbare opslagruimte uitbreiden als dit wenselijk is.

Snel aan de slag

Een ander voordeel van een gehoste FileFlow beeldbank is dat je snel aan de slag kan. Wij kunnen de beeldbank dezelfde dag voor je klaar zetten, nadat er samen voor een bepaalde inrichting is gekozen kun je meteen aan de slag met het opslaan en beheren van jouw mediabestanden.