Skip to content

Databescherming

Veilig, vertrouwd, Europees

Krachtige servers in Europa

FileFlow hecht veel waarde aan databescherming en privacy. Al onze servers bevinden zich in de Europese Unie en voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft veiligheid. De datacenters voldoen onder andere aan de ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en ISO 27017:2015 standaarden. Daarnaast voldoen de datacenters ook aan de Europese databescherming richtlijnen (95/46/EC).

FileFlow waarborgt de veiligheid en privacy van je gegevens met een door de overheid erkende verwerkersovereenkomst. Daarnaast heeft FileFlow ook met alle sub-verwerkers (uitsluitend binnen de EER) een verwerkersovereenkomst.

Elke gebruiker beschikt over eigen logingegevens, waardoor gebruikers van verschillende rechten kan worden voorzien tevens is het mogelijk om een twee-traps verificatie aan te zetten.

ICO-rapport (Inkoopeisen Cybersecurity Overheid)

We beschikken als FileFlow over een ICO-rapport dat gebaseerd is op de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). Iedere overheidsorganisatie moet de BIO hanteren als basis voor informatiebeveiliging. De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) is het basisnormenkader voor informatiebeveiliging binnen alle overheidslagen (Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen). Neem contact met ons op om dit rapport in te zien.

Waarom kiezen voor een hosting oplossing

Wanneer je kiest voor een hosting-oplossing zorgt ons team voor de configuratie, implementatie en updates van de beeldbank. Daarnaast voeren we controles uit en onderhouden we de software zodat je beeldbank zo efficiënt mogelijk werkt. Van de reguliere updates merk je als gebruiker niets. Wij maken dagelijks en iedere week een volledige back-up van al je digitale bestanden. We werken continu aan de verbetering van de software om te zorgen dat het aan de eisen en wensen van onze klanten voldoet.

Nieuwe functionaliteiten direct beschikbaar

Met een gehoste versie van een FileFlow beeldbank beschik je altijd over de laatste versie, zodat je direct alle nieuwe functies kunt gebruiken. FileFlow is er op gefocust om te blijven doorontwikkelen zodat we jouw werk nog makkelijker kunnen maken.

overzicht beeldbank management

Snel aan de slag

Een ander voordeel van een gehoste FileFlow beeldbank is dat je snel aan de slag kan. Wij kunnen de beeldbank dezelfde dag voor je klaar zetten, nadat er samen voor een optimale inrichting is gekozen kun je meteen aan de slag met het opslaan en beheren van jouw mediabestanden.

Meer weten over de databescherming van FileFlow?

Neem contact op met een van onze security experts

Contact opnemen