Skip to content

Beeldbank management software

Een centrale plek voor alle digitale bestanden, daar zorgt de beeldbank management software van FileFlow voor.

De online beeldbank van FileFlow

Is jouw organisatie op zoek naar een centrale plek voor alle foto’s, video’s en andere digitale bestanden? Dan is de beeldbank management software van FileFlow dé oplossing. Organisaties kiezen voor FileFlow vanwege de gebruiksvriendelijkheid en om een overzicht te krijgen in hun digitale werkomgeving.

Wat is beeldbank management software?

Beeldbank management software is een beeldbank waarbij alle digitale bestanden staan opgeslagen op één centrale plek. In deze beeldbank kun je digitale bestanden makkelijk zoeken en snel vinden. Daarnaast kun je de digitale bestanden makkelijk categoriseren en de toegangsrechten beheren om zo te zorgen voor een overzichtelijke werkomgeving. Je bepaalt zelf welke collega’s of externe partijen toegang hebben tot welke bestanden. Door gebruik te maken van beeldbank management software krijg je meer overzicht over je digitale bestanden.

Met behulp onze beeldbank management software kunnen organisaties hun digitale bestanden efficiënter beheren en delen. Hiermee wordt de digitale workflow geoptimaliseerd en dat bespaart tijd én geld.

beeldbank fotografie

De voordelen van beeldbank management software

Er zitten veel voordelen aan onze beeldbank management software. We hebben er een paar op een rijtje gezet.

Het zoeken en vinden
FileFlow heeft een centraal zoekvenster dat slim kijkt naar alle gegevens die aan de bestanden zijn gekoppeld. De categorieën geven een snelle toegang tot de gezochte media. Daarnaast kan er makkelijk worden gezocht door middel van tags en meta data, die aan de bestanden gekoppeld zijn.

Eenvoudig bestanden beheren
Beeldbank management software maakt het beheer van grote hoeveelheden bestanden eenvoudiger en efficiënter. Hiermee kunnen bedrijven en organisaties gemakkelijker hun digitale bestanden beheren en organiseren.

Brand portal

Gemakkelijk delen
Met de beeldbank management software van FileFlow kun je eenvoudig alle bestanden delen met collega’s of externe partijen. Het is mogelijk om grote hoeveelheden bestanden in één keer vanuit de beeldbank te versturen. Doordat je dit direct vanuit de beeldbank kunt doen, bespaar je veel tijd en moeite.

Veiligheid
Al onze servers bevinden zich in Europa en voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid. De datacenters voldoen dan ook aan de ISO-standaarden en de Europese databeschermingsrichtlijnen.

Verschillende groottes
Bestanden kunnen in verschillende groottes worden gedeeld en gedownload. Hierdoor hoeven ze minder vaak te worden opgeslagen in verschillende resoluties. Al deze bestanden worden beheerd en gedeeld vanuit één centrale plek.

Beeldbank FIleflow

Waarom kiezen voor FileFlow?

De beeldbank management software van FileFlow biedt een uitkomst voor organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun digitale bestanden te ordenen en hun digitale workflow te optimaliseren. Minder zoektijd, minder kosten en meer gebruiksgemak: met de beeldbank management software van FileFlow wordt er efficiënter en makkelijker gewerkt. Daarnaast blijven we de software voortdurend verbeteren en is deze altijd up-to-date. FileFlow is cloud based. Dit betekent dat de bestanden altijd en overal beschikbaar zijn op elk apparaat.

fileflow bericht delen

Maak gebruik van de beeldbank management software van FileFlow

Heb je vragen over onze beeldbank management software? We helpen je graag. We zijn te bereiken via onze contactpagina of plan alvast een gratis online demo in. Wil je gelijk een gratis proefversie proberen? Dat kan! Probeer FileFlow nu 30 dagen gratis. Met de proefversie zit je nog helemaal nergens en vast en kun je onze software vrijblijvend proberen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over onze pakketten.

overzicht beeldbank management

Interesse in een online Beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl

   

  Probeer FileFlow 30 dagen gratis

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

  Probeer FileFlow

  Basis

  € 195

  Per maand

  • 50 GB opslag
  • 10 Gebruikers
  • Gratis ondersteuning
  • Maandelijks opzegbaar
  Meest gekozen

  Standaard

  € 275

  Per maand

  • 250 GB opslag
  • 50 gebruikers
  • 200 gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid
  Meest gekozen

  Pro

  € 600

  Per maand

  • 1 TB opslag
  • 150 Gebruikers
  • 600 Gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid

  Alle prijzen zijn per maand & excl. BTW

  Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

  “Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

  Remco van Rijt
  Remco van Rijt
  Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

  “Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. ”

  Marjo Wolters
  Marjo Wolters
  Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

  “Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

  Ivo Delahaye
  Ivo Delahaye
  StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen