Skip to content

Foto opslag programma

Ben je op zoek naar een foto opslag programma voor jouw organisatie? Daar kan FileFlow mee helpen. FileFlow bundelt, organiseert en distribueert alle digitale bestanden precies zoals jij het wilt. Direct al je digitale bestanden bij elkaar, overzichtelijk in één fotobeheer programma? Op deze pagina vertellen we alles over het foto opslag programma van FileFlow.  

Wat een fotobeheer programma voor jouw organisatie kan doen

Een foto opslag programma maakt fotobeheer makkelijk voor je organisatie. Zo is de hele foto- en videocollectie in één beeldbank terug te vinden. Alle opgeslagen bestanden zijn dankzij een aantal vooraf ingestelde filters gemakkelijk te vinden en te downloaden.

Met dit foto opslag programma kunnen bedrijven efficiënter en makkelijker werken. De digitale bestanden zijn namelijk snel te vinden en makkelijk te delen. Met het fotobeheer programma van FileFlow kun je alle digitale bestanden uploaden, categoriseren, taggen en delen. Alle bestanden worden op één centrale locatie bewaard, waarbij het dankzij de uitgebreide filters en trefwoorden heel makkelijk is om alle bestanden terug te vinden. Je hebt volledige controle over wie toegang heeft tot welke bestanden, of het nu medewerkers uit je eigen bedrijf zijn of externe partijen. Eenvoudig en efficiënt, dat is waar FileFlow voor staat!

Waarom investeren in kwalitatieve fotobeheer software?

Digitale bestanden staan centraal opgeslagen. Je kunt daarbij makkelijk vinden wat je zoekt dankzij onze slimme software. Daarnaast kunnen de bestanden snel en eenvoudig worden georganiseerd en gedeeld. FileFlow is cloud based, hierdoor heb je alle bestanden altijd en overal tot je beschikking.

foto beheer programma

FileFlow: dé partner voor jouw foto opslag programma

Er bestaan meerdere foto opslag programma’s, maar FileFlow is nét even anders. Zo is het foto opslag programma van FileFlow niet zomaar een programma, maar biedt het echt meerwaarde dankzij de slimme, unieke DAM software. Met de DAM software maak je gebruik van een goed georganiseerd systeem en vind je snel wat je zoekt. Daarnaast doet FileFlow er alles aan om te zorgen dat al het fotobeheer zo veilig, efficiënt en makkelijk mogelijk wordt voor iedereen binnen jouw organisatie.

foto opslag programma

Interesse in een online Beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen

Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

“Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

Remco van Rijt
Remco van Rijt
Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

“Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. rn”

Marjo Wolters
Marjo Wolters
Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

“Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

Ivo Delahaye
Ivo Delahaye
StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen

Waarom kiezen voor FileFlow?

Hoeveel tijd, geld en energie is je organisatie elk jaar weer kwijt aan het opzoeken en gebruiksklaar beschikken over zoekgeraakte foto’s, onvindbare bestanden en onduidelijke digitale opbergstrategieën? Waarschijnlijk zou je schrikken van het antwoord. Met de FileFlow online beeldbank software beheer en deel je alle relevante media van je organisatie intuïtief, efficiënt en flexibel.

Probeer FileFlow 30 dagen gratis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

Probeer FileFlow

Basis

€ 195

Per maand

 • 50 GB opslag
 • 10 Gebruikers
 • Gratis ondersteuning
 • Maandelijks opzegbaar
Meest gekozen

Standaard

€ 275

Per maand

 • 250 GB opslag
 • 50 gebruikers
 • 200 gastgebruikers
 • Crop functie
 • Groep functie
 • API koppeling
 • Verloopdatum mogelijkheid
Meest gekozen

Pro

€ 600

Per maand

 • 1 TB opslag
 • 150 Gebruikers
 • 600 Gastgebruikers
 • Crop functie
 • Groep functie
 • API koppeling
 • Verloopdatum mogelijkheid

Alle prijzen zijn per maand & excl. BTW

FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl