Skip to content

Beeldbank fotografie

Op zoek naar de perfecte beeldbank voor fotografie? De software van FileFlow is dé oplossing! Met de beeldbank van FileFlow voor fotografie kun je moeiteloos afbeeldingen en andere digitale bestanden uploaden en gemakkelijk delen.

Alle digitale bestanden op een centrale plek

Eén centrale plek voor alle foto’s, video’s en andere digitale bestanden? Daar biedt de beeldbank fotografie van FileFlow de mogelijkheid voor! Organisaties kiezen voor FileFlow vanwege de gebruiksvriendelijkheid en om een overzicht te krijgen in hun digitale werkomgeving. Lees hier meer over onze beeldbank voor fotografie en alle andere digitale bestanden.

Wat is beeldbank fotografie?

Een beeldbank voor fotografie is een online platform dat een uitgebreide collectie van foto’s en afbeeldingen biedt. In de beeldbank van FileFlow kunnen afbeeldingen worden verzameld. Maar ook alle andere digitale bestanden worden met de software van FileFlow op één centrale plek bewaard. De beeldbank voor fotografie stelt gebruikers in staat om naar specifieke afbeeldingen te zoeken op basis van verschillende criteria, zoals onderwerp, meta data, en meer.

Onze beeldbank fotografie zorgt ervoor dat organisaties efficiënt kunnen werken doordat het vinden en delen van digitale bestanden eenvoudiger wordt. Door middel van ons slimme zoekvenster kunnen gebruikers snel de gewenste bestanden zoeken en vinden. Bovendien kunnen bestanden worden gecategoriseerd zodat alle bestanden netjes geordend kunnen worden. Je hebt natuurlijk ook zelf de volledige controle over wie toegang heeft tot welk bestand. Met FileFlow kunnen alle digitale bestanden eenvoudig worden beheerd.

beeldbank fotografie

De voordelen van een beeldbank voor fotografie

Onze beeldbank voor fotografie en alle andere digitale bestanden biedt verschillende voordelen. Waarom zou je kiezen voor FileFlow?

Eenvoudig digitale bestanden delen
Bestanden kunnen moeiteloos georganiseerd worden in albums, die als geheel kunnen worden gedeeld met andere gebruikers. Dit biedt het voordeel dat je grote hoeveelheden bestanden of documenten niet één voor één hoeft te selecteren, maar juist in één keer kunt delen. Deze functie bespaart veel tijd en moeite, vooral bij het delen van uitgebreide sets van digitale bestanden.

beeldbank fotografie van fileflow

Toegangsrechten beheren
In de beeldbank voor fotografie en andere digitale bestanden heb je volledige controle over de toegangsrechten van elke gebruiker. Je kunt bepalen welke categorieën van het systeem voor welke gebruiker toegankelijk zijn, waardoor je de veiligheid en vertrouwelijkheid van bestanden kunt waarborgen. Dit betekent dat je kunt aangeven welke gebruikers toegang hebben tot specifieke bestanden, mappen of albums, of bepaalde acties kunnen uitvoeren, zoals het downloaden, bewerken of verwijderen van bestanden.

Veiligheid
FileFlow hecht veel waarde aan de veiligheid van gegevens en daarom zijn onze datacenters gecertificeerd volgens de ISO/IEC-normen. Alle servers voldoen aan de Europese databeschermingsrichtlijnen. Daarnaast biedt de beeldbank fotografie nog meer voordelen! Je leest ze allemaal op deze pagina.

Beeldbank fotografie van FileFlow voor jouw organisatie

Bij FileFlow bieden we twee pakketten aan. Meer informatie over de pakketten vind je onderaan deze pagina. Sluit je een jaarcontract bij ons af en betaal je vooraf? Dan ontvang je een korting van 10%.

We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Heb je bijvoorbeeld 5 GB opslag nodig of 1500 gebruikers? Of heb je andere speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Bij FileFlow streven we ernaar om de perfecte beeldbankoplossing te bieden die aansluit op de specifieke wensen van jouw organisatie.

Fileflow beeldbank fotografie

Interesse in een online Beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl

   

  Probeer FileFlow 30 dagen gratis

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

  Probeer FileFlow

  Basis

  € 195

  Per maand

  • 50 GB opslag
  • 10 Gebruikers
  • Gratis ondersteuning
  • Maandelijks opzegbaar
  Meest gekozen

  Standaard

  € 275

  Per maand

  • 250 GB opslag
  • 50 gebruikers
  • 200 gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid
  Meest gekozen

  Pro

  € 600

  Per maand

  • 1 TB opslag
  • 150 Gebruikers
  • 600 Gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid

  Alle prijzen zijn per maand & excl. BTW

  Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

  “Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

  Remco van Rijt
  Remco van Rijt
  Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

  “Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. rn”

  Marjo Wolters
  Marjo Wolters
  Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

  “Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

  Ivo Delahaye
  Ivo Delahaye
  StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen