Skip to content

Marketing asset management

Een centrale plek voor het marketing asset management voor jouw organisatie? Daar zorgt FileFlow voor!

Asset management voor marketing met FileFlow

Marketing asset management is een systeem dat organisaties helpt bij het beheren, organiseren, opslaan en delen van hun marketingmaterialen. Alle digitale bestanden kunnen via de marketing asset management software van FileFlow worden opgeslagen op één centrale plek. Is jouw organisatie op zoek naar een plek om alle marketingmaterialen op te slaan, beheren en delen? Daar zorgt FileFlow voor!

Marketing asset management

Het gebruik van een goed marketing asset management systeem verbetert de productiviteit en prestaties van marketingafdelingen. Daarnaast worden processen gestroomlijnd en dit bespaart tijd. Benieuwd of onze asset management software iets voor jouw marketingafdeling is? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

beeldbank fotografie

Asset management marketing via FileFlow

Binnen iedere marketingafdeling worden digitale bestanden opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, logo’s, video’s en allerlei andere soorten promotie- en salesmaterialen. Het kan een uitdaging zijn om alle content op een georganiseerde manier op te slaan. Toch is efficiënt marketing asset management belangrijk. Door alle digitale bestanden op één centrale plek op te slaan, kunnen marketeers deze sneller en eenvoudiger terugvinden en hoeven ze niet te zoeken op vele verschillende opslaglocaties.

Brand portal

Waarom kiezen voor marketing asset management van FileFlow?

De software van FileFlow biedt verschillende voordelen om het asset management van marketing afdelingen eenvoudiger te maken.

Onboarding
Een van de medewerkers van FileFlow komt op locatie meekijken om de beeldbank zo effectief mogelijk in te richten. Hierbij zal er eerst worden gekeken naar het huidige proces van opslaan, zoeken en delen van digitale bestanden. Vervolgens maken we samen een indeling voor de categorieën en custom fields. Daarnaast wordt er een training gegeven aan de gebruikers. Hierdoor kan er door iedereen zo efficiënt mogelijk worden gewerkt!

Beeldbank FIleflow

Bulk import
Het is mogelijk om bestanden (inclusief meta data) in bulk te importeren naar de beeldbank van FileFlow en zo al je bestanden makkelijk over te zetten.

Single sign-on (SSO)
Single sign-on (SSO) betekent eigenlijk 1 keer inloggen. Je hebt slechts 1 toegangscode nodig om gebruik te kunnen maken van alle applicaties en softwaresystemen binnen de organisatie. FileFlow legt een koppeling met het centrale gebruikers beheersysteem zodat inloggen slechts 1 keer nodig is. Daarnaast biedt software van FileFlow nog meer voordelen. Je leest ze allemaal op deze pagina.

fileflow bericht delen

Interesse in een online Beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl

   

  Probeer FileFlow 30 dagen gratis

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

  Probeer FileFlow

  Basis

  € 195

  Per maand

  • 50 GB opslag
  • 10 Gebruikers
  • Gratis ondersteuning
  • Maandelijks opzegbaar
  Meest gekozen

  Standaard

  € 275

  Per maand

  • 250 GB opslag
  • 50 gebruikers
  • 200 gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid
  Meest gekozen

  Pro

  € 600

  Per maand

  • 1 TB opslag
  • 150 Gebruikers
  • 600 Gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid

  Alle prijzen zijn per maand & excl. BTW

  Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

  “Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

  Remco van Rijt
  Remco van Rijt
  Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

  “Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. rn”

  Marjo Wolters
  Marjo Wolters
  Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

  “Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

  Ivo Delahaye
  Ivo Delahaye
  StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen