Skip to content

DAM software

Ben je op zoek naar de ideale DAM software voor jouw organisatie? Dan ben je bij FileFlow aan het juiste adres! Met de beeldbank van FileFlow kun je alle digitale bestanden uploaden, categoriseren, taggen, delen of verwijderen.  Op deze pagina vertellen we alles over DAM software en waarom het zo belangrijk is voor jouw organisatie.

Wat is DAM software?

DAM software

 

Al je digitale bestanden makkelijk kunnen opslaan, vinden en delen direct vanuit de beeldbank. Daar zorgt de DAM software van FileFlow voor! Alle bestanden worden opgeslagen op één centraal punt. Je bepaalt zelf welke medewerkers of externe partijen toegang hebben tot welke bestanden.

Met DAM software kunnen organisaties efficiënt werken omdat digitale bestanden snel kunnen worden gevonden en gedeeld. Door een centraal zoekvenster is het voor iedereen gemakkelijk en snel om digitale bestanden te vinden. Daarnaast kunnen bestanden worden voorzien van tags, wat het zoeken nog eenvoudiger maakt.

Digital asset management software is ideaal voor zowel grote als kleine organisaties. Digitale bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld met collega’s en externe partijen. Door middel van thumbnails kan de ontvanger de bestanden downloaden. Je hoeft bestanden dus niet langer te delen via externe down- en uploaddiensten. De DAM software van FileFlow biedt dé oplossing om al je digitale bestanden eenvoudig op één centrale plek te bewaren, vinden en delen!

Voordelen van digital asset management software

De DAM software van FileFlow heeft veel verschillende voordelen. Ten eerste heb je eenvoudig en snel toegang tot alle digitale bestanden. Met Fileflow vind je moeiteloos de juiste bestanden op ieder moment. Het centrale zoekvenster van Fileflow analyseert intelligent alle gekoppelde gegevens.

Binnen de DAM software van FileFlow kun je aangepaste velden toevoegen aan bestanden. Dit stelt je in staat om snel en gemakkelijk relevante informatie toe te voegen aan digitale bestanden.

De beeldbank van FileFlow is cloud based en dit betekent dat je bestanden altijd en overal beschikbaar zijn. Het enige dat je nodig hebt is een apparaat met internettoegang. Uiteraard blijven wij onze beeldbank continue verbeteren met nieuwe features om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Daarnaast hecht Fileflow veel waarde aan veiligheid. Al onze servers bevinden zich in Europa en voldoen aan de Europese databeschermingsrichtlijnen. Jouw digitale bestanden worden dus op een veilige plek opgeslagen.

Een ander voordeel is dat je bestanden in verschillende groottes kunt downloaden. Ook de ontvanger van de bestanden die je verstuurt kan zelf bepalen in welke grootte ze de bestanden willen downloaden.

Er zitten nog veel meer voordelen aan werken met onze DAM software, neem eens een kijkje op onze pagina Waarom kiezen voor FileFlow?

Digital media management software voor jouw bedrijf

Veel bedrijven maken al gebruik van digital media management software. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden voor het afsluiten van een pakket. De proefversie voor een maand is altijd volledig gratis en dit is een ideale manier om kennis te maken met de DAM-software van FileFlow. Het basispakket kost €195,- per maand excl. BTW. Dit pakket bestaat uit 50GB opslag, 10 gebruikers, gratis ondersteuning en is maandelijks opzegbaar. Het standaardpakket kost €275,- per maand excl. BTW. Het standaardpakket bestaat maar liefst uit 250GB opslag, 50 gebruikers en 200 gastgebruikers. Daarnaast kun je gebruik maken van de crop functie, groep functie, een verloopdatum mogelijkheid, API-koppeling en natuurlijk gratis ondersteuning. Dit pakket is ook maandelijks opzegbaar. Als je een jaarcontract afsluit en vooraf betaalt, krijg je een korting van 10%. Ben je benieuwd welk pakket het beste bij jouw organisatie past? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

Heb jij een totaal ander pakket nodig of zijn er andere speciale wensen? Dan kan dat bij ons! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een offerte op maat voor jouw organisatie.

Ben je geïnteresseerd in de software van FileFlow? Probeer onze software nu 30 dagen gratis!