Skip to content

DAM software

Al je digitale bestanden makkelijk vinden, opslaan en delen direct vanuit de beeldbank. Daar zorgt de DAM software van FileFlow voor!

Ben je op zoek naar de ideale DAM software voor jouw organisatie? Dan ben je bij FileFlow aan het juiste adres! Met de beeldbank van FileFlow kun je alle digitale bestanden uploaden, categoriseren, taggen, delen of verwijderen.  Op deze pagina vertellen we alles over DAM software en waarom het zo belangrijk is voor jouw organisatie.

Wat is DAM software?

Digital asset management (DAM) software systemen zorgen ervoor dat bedrijven al hun digitale bestanden makkelijk kunnen opslaan, vinden en delen, direct vanuit de DAM software. Denk hierbij aan alle digitale bestanden, van afbeeldingen en video’s tot excel bestanden en pdf’s.

Met DAM software kan je organisatie efficiënter werken doordat alle digitale bestanden overal en altijd toegankelijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor teams die op verschillende locaties werken en moeten samenwerken aan projecten. Het stelt je in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot dezelfde digitale bestanden.

beelbank management software

DAM software van FileFlow

Digital media management software wordt gebruikt door bedrijven om al hun digitale bestanden op te slaan. Het stelt bedrijven in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot hun digitale bestanden en te delen met medewerkers en klanten. Het is een centrale opslagplaats voor bestanden, die toegankelijk is voor alle gebruikers en de mogelijkheid biedt om bestanden te organiseren op basis van bijvoorbeeld type, locatie, datum of andere kenmerken. Het resultaat hiervan is dat bedrijven hun digitale middelen beter kunnen beheren en benutten. Ben je geïnteresseerd in de software van FileFlow of ben je benieuwd wat de DAM software voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

dam software

Interesse in een online beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen

De voordelen van DAM software van FileFlow

Ontdek de voordelen van onze DAM software:

Cloud based

Je hebt eenvoudig en snel toegang tot alle bestanden. Dit komt omdat alles in de Cloud is opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot de digitale bestanden die in de beeldbank zijn opgeslagen.

Veiligheid

De servers bevinden zich in Europa en voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft veiligheid. De datacenters voldoen o.a. aan de relevante ISO standaarden en aan de databeschermingsrichtlijnen (95/46/EC).

Snel vinden

De DAM software zorgt ervoor dat je dankzij bepaalde filters altijd alle bestanden terug kunt vinden die onder een bepaalde categorie vallen, doordat alle bestanden op één centrale locatie worden opgeslagen.

Individuele rechten

Voor iedere gebruiker kunnen individuele rechten worden ingesteld. Hierbij kun je ook kiezen tot welke categorieën deze gebruiker toegang heeft. Er is maar één toegangscode nodig voor het gebruik van de DAM software.

Albumfunctie

De albumfunctie biedt een uitstekende mogelijkheid om een verzameling bestanden bij elkaar te houden, te organiseren en te delen met collega’s of externe partijen. Je kunt hier ook samen in werken.

API koppeling

Binnen de DAM software van FileFlow is er de optie om een verbinding tot stand te brengen met een ander systeem, waardoor je onmiddellijk en directe toegang verkrijgt tot de betreffende bestanden.

Downloaden

Bestanden kunnen worden gedownload in verschillende groottes. Bovendien beschikt FileFlow over een handige ‘crop functie’ waarmee de bestanden op maat kunnen worden aangepast voor het downloaden.

Meta data

De meta data van alle media die je zelf uploadt, of die afkomstig zijn van een externe partij zoals een fotograaf, worden automatisch uitgelezen uit de XMP, EXIF of IPTC en vervolgens correct weergegeven op de juiste locatie.

FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl

   

  Probeer FileFlow 30 dagen gratis

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

  Probeer FileFlow

  Basis

  € 195

  Per maand

  • 50 GB opslag
  • 10 Gebruikers
  • Gratis ondersteuning
  • Maandelijks opzegbaar
  Meest gekozen

  Standaard

  € 275

  Per maand

  • 250 GB opslag
  • 50 gebruikers
  • 200 gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid
  Meest gekozen

  Pro

  € 600

  Per maand

  • 1 TB opslag
  • 150 Gebruikers
  • 600 Gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid

  Alle prijzen zijn per maand & excl. BTW

  Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

  “Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

  Remco van Rijt
  Remco van Rijt
  Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

  “Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. rn”

  Marjo Wolters
  Marjo Wolters
  Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

  “Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

  Ivo Delahaye
  Ivo Delahaye
  StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen