Skip to content

Brand portal

Met de brand portal van FileFlow kun je al jouw digitale bestanden opslaan, vinden en delen.

Krachtige brand portal software voor effectief brand management

FileFlow begrijpt het belang van een goed georganiseerd en efficiënt brand management proces. Daarom is de brand portal software van FileFlow ontstaan. Deze software stelt organisaties in staat om digitale bestanden rondom het merk consistent en effectief te beheren. Met het online brand portal van FileFlow heb je alle tools binnen handbereik om jouw merkcommunicatie naar een hoger niveau te tillen.

Een centrale plek voor al jouw digitale bestanden met de brand management portal

FileFlow biedt een geavanceerd brand portal waarin je al jouw digitale bestanden op één centrale locatie kunt opslaan. Of het nu gaat om logo’s, afbeeldingen, video’s, documenten of andere media, met de brand portal software van FileFlow heb je altijd direct toegang tot de nieuwste versies. Dit voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat iedereen binnen jouw organisatie altijd werkt met de juiste bestanden.

Vereenvoudigd brand management portal proces
Dankzij het online brand portal wordt het brand management portal proces aanzienlijk vereenvoudigd. Met geavanceerde zoekmogelijkheden kun je snel de benodigde digitale bestanden vinden. Daarnaast kun je gemakkelijk metadata en tags aan bestanden toevoegen, zodat je ze eenvoudig kunt categoriseren en filteren. Dit bespaart kostbare tijd en moeite bij het beheren en vinden van jouw merkmateriaal.

beelbank management software

Veilige en gecontroleerde toegang
Veiligheid en controle zijn cruciaal bij het beheren van jouw digitale bestanden. Daarom biedt de brand portal software verschillende gebruikersrollen en toegangsrechten, zodat je precies kunt bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot jouw waardevolle digitale bestanden. Zo blijft de consistentie van jouw merk behouden.

Efficiënte samenwerking
De brand portal software van FileFlow is ontworpen om samenwerking binnen je organisatie te bevorderen. Je kunt eenvoudig bestanden delen met interne teams, externe partners en leveranciers.

Brand portal

Waarom kiezen voor FileFlow’s online brand portal?

Bij FileFlow is niet alleen goed brand portal management erg belangrijk. Zo biedt FileFlow diverse andere voordelen, waaronder:

Cloud-based brand portal software
FileFlow biedt een fotobeheer software die cloud-based is, wat betekent dat je niets hoeft te installeren. Met slechts één toegangscode krijg je direct toegang tot alle functionaliteiten van de software. Dit maakt het gemakkelijk en snel om jouw fotobeheer te beheren, waar je ook bent.

Aanpasbare velden voor jouw organisatie
Met FileFlow’s fotobeheer software kun je zelf de velden instellen die jouw organisatie nodig heeft. Hierdoor kun je specifieke informatie en metadata aan jouw foto’s toevoegen, zodat je ze gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden. Pas de velden aan naar jouw eigen wensen en behoeften voor een gepersonaliseerde gebruikservaring.

Digital Asset Management (DAM) voor marketing- en communicatieprofessionals

Uitleg over de brand portal software
FileFlow gaat verder dan alleen het aanbieden van software. Met uitleg door een expert wordt ervoor gezorgd dat de beeldbank zo effectief mogelijk wordt ingericht. Het team van FileFlow heeft de expertise om jouw organisatie te helpen optimaal gebruik te maken van het brand portal. Met onze uitleg en begeleiding ben je dan ook verzekerd van een goed georganiseerde en efficiënte beeldbank.

Eenvoudige integratie met andere systemen
De brand portal software kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere systemen die jouw organisatie gebruikt. Hierdoor kun je jouw digitale bestanden eenvoudig gebruiken in combinatie met andere tools en processen.

Flexibiliteit bij downloads
Bij het downloaden van foto’s via de brand management portal van FileFlow kun je de gewenste grootte kiezen. Of je nu een hoge resolutie foto nodig hebt voor drukwerk of een kleinere versie voor online gebruik, je hebt de flexibiliteit om de juiste grootte te selecteren.

Beeldbank FIleflow

Brand portal voor jouw organisatie

Ontdek vandaag nog de kracht van FileFlow’s online brand portal, oftewel de marketing asset management, en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid bij het beheren, organiseren en delen van jouw digitale bestanden. Vul het onderstaande contactformulier voor meer informatie!

foto beheer programma

Interesse in een online Beeldbank van FileFlow?

Neem contact met ons op op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Contact opnemen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl

   

  Probeer FileFlow 30 dagen gratis

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, maar wil je nog nergens aan vast zitten? Probeer dan nu de FileFlow beeldbank 30 dagen Gratis.

  Probeer FileFlow

  Waarom kiezen voor FileFlow?

  Hoeveel tijd, geld en energie is je organisatie elk jaar weer kwijt aan het opzoeken en gebruiksklaar beschikken over zoekgeraakte foto’s, onvindbare bestanden en onduidelijke digitale opbergstrategieën? Waarschijnlijk zou je schrikken van het antwoord. Met de FileFlow online beeldbank software beheer en deel je alle relevante media van je organisatie intuïtief, efficiënt en flexibel. Dit zijn een aantal van de tools die FileFlow te bieden heeft:

  Centrale plek

  Je beheert en deelt alles vanuit één centrale brand portal.

  Snel vinden

  Het centraal zoekvenster kijkt slim naar al je bestanden.

  Downloaden

  Bestanden kunnen in verschillende groottes worden gedownload.

  Toegangsrechten

  Individuele rechten voor iedere gebruiker.

  Zie je wat FileFlow voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

  Basis

  € 195

  Per maand

  • 50 GB opslag
  • 10 Gebruikers
  • Gratis ondersteuning
  • Maandelijks opzegbaar
  Meest gekozen

  Standaard

  € 275

  Per maand

  • 250 GB opslag
  • 50 gebruikers
  • 200 gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid
  Meest gekozen

  Pro

  € 600

  Per maand

  • 1 TB opslag
  • 150 Gebruikers
  • 600 Gastgebruikers
  • Crop functie
  • Groep functie
  • API koppeling
  • Verloopdatum mogelijkheid

  Alle prijzen zijn per maand en excl. BTW

  Wat andere gebruikers zeggen over de FileFlow beeldbank

  “Door FileFlow kunnen we ons eigen personeel heel snel voorzien van de foto’s of andere bestanden die ze nodig hebben. Ook hebben ze te allen tijde een compleet overzicht van de bij de gemeente aanwezige media met betrekking tot personen, gebouwen of gebeurtenissen.”

  Remco van Rijt
  Remco van Rijt
  Adviseur digitale communicatie Gemeente Sittard – Geleen

  “Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden.”

  Marjo Wolters
  Marjo Wolters
  Manager Marketing en Communicatie bij Arkin geestelijke gezondheidszorg

  “Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

  Ivo Delahaye
  Ivo Delahaye
  StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen