Skip to content

Digital Asset Management (DAM)

voor ziekenhuizen en zorginstellingen

FileFlow voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Als communicatiespecialist in de zorg begrijp je hoe belangrijk het is om een overvloed aan digitale bestanden te beheren, zoals afbeeldingen, video’s, documenten en meer. Met FileFlow wordt dit een fluitje van een cent! Organiseer, tag en doorzoek jouw bestanden op een intuïtieve manier, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart bij het vinden van de juiste content.

Maar dat is niet alles. De Digital Asset Management (DAM)/beeldbank software van FileFlow stelt je in staat om al jouw digitale assets eenvoudig te uploaden, taggen en delen, zowel intern als extern. Bij FileFlow begrijpen we de frustraties die optreden als je dat benodigde bestand maar niet kunt vinden en weer moet gaan zoeken tussen de vele verschillende opslaglocaties. Laat de DAM software van FileFlow je helpen om de workflow te optimaliseren van jouw organisatie.

Waarom kiezen voor FileFlow?

Orde en overzicht

Met de Digital Asset Management (DAM) software van FileFlow zorg je ervoor dat je een goed overzicht hebt van al je digitale bestanden op één centrale plek. De metadata van alle geüploade bestanden wordt door de DAM software uitgelezen en op de juiste plek zichtbaar gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om tags aan foto’s toe te voegen waardoor het vinden nog makkelijker wordt!

beeldbank fotografie

Gemakkelijk delen

Het delen van bestanden wordt door middel van de DAM software van FileFlow erg gemakkelijk. Vooral binnen de zorg is de veiligheid van de bestanden van groot belang. Je kunt vanuit de DAM software van FileFlow grote hoeveelheden bestanden veilig en direct versturen naar collega’s of externe partijen. Hierdoor hoef je geen gebruik meer te maken van externe services zoals WeTransfer etc.

FileFlow is veilig

FileFlow hecht veel waarde aan veiligheid. De servers van onze hostingpartner zijn gevestigd in Europa en voldoen aan de Europese normen. We werken uitsluitend met partijen die minimaal ISO/IEC gecertificeerd zijn. Uiteraard is het met FileFlow mogelijk om twee-staps-verificatie in te stellen voor alle gebruikers. Meer informatie over de veiligheid van FileFlow verwijzen we je door naar de Algemene voorwaarden, Privacyverklaring en Verwerkersovereenkomst.

foto opslag programma

Speciaal voor de zorg: verloopdatum

De inrichting en mogelijkheden van DAM software voor de zorg zijn gebaseerd op de wensen en specifieke eisen van zorginstellingen. Hieruit blijkt dat een verloopdatum erg handig is binnen de zorgsector. Daarom is het binnen FileFlow mogelijk om een verloopdatum aan te zetten. Heb je een foto die al 1, 2, 3 of meerdere jaren oud is? dan komt hier een visuele melding bij te staan.

Toestemmingsformulieren

In de zorgsector is het essentieel om te voldoen aan de vereisten omtrent toestemming en rechten bij het gebruik van digitale assets. Bij FileFlow bieden we de mogelijkheid om naadloos toestemmingsformulieren te koppelen aan specifieke bestanden, zodat je volledige controle hebt over de toegang en het gebruik ervan.

management software van fileflow

Zullen we samen de mogelijkheden bekijken?

Neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Contact opnemen!

Wat andere gebruikers in de zorg zeggen

“De duidelijke uitleg tijdens de demo en de gebruiksvriendelijkheid van de beeldbank overtuigden ons om met FileFlow in zee te gaan. Het bleek al snel een geweldige keuze te zijn, vooral tijdens de implementatie. FileFlow heeft ons uitstekend begeleid en was altijd beschikbaar. We zijn nu al erg tevreden met onze beeldbank en we horen ook al positieve geluiden van onze leveranciers. FileFlow heeft zich bewezen als een waardevolle partner voor Amsta.”

Nickel Didde
Nickel Didde
Communicatie medewerker – Amsta

“Wij werken nu ruim een jaar met FileFlow en dat bevalt ons erg goed. We hebben verschillende categorieën aangemaakt zodat collega’s toegang hebben tot de foto’s van hun eigen specialismen. En we kunnen op deze manier snel foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal vinden. Handig is ook dat je goed kunt aangeven waarvoor een foto gebruikt mag worden door de instelbare velden. ”

Marjo Wolters
Marjo Wolters
Manager Marketing en Communicatie bij Arkin GGZ Amsterdam

“Ik gebruik FileFlow vooral om projecten die in proef zijn met de klanten te delen. Altijd de meest actuele versies, benaderbaar waar en wanneer ze maar willen. Dankzij het flexibele rechtenbeheer heeft elke klant een eigen archief waar hij 24/7 toegang toe heeft.”

Ivo Delahaye
Ivo Delahaye
StudioVR, voor 360 graden fotografie, virtual reality en dtp-oplossingen
FileFlow BV
Torenallee 106-02
5617 BE Eindhoven
Algemene informatie en verkoop
  +31(0)85 4018433
  info@fileflow.nl
Support en technische ondersteuning
  +31(0)85 0654647
  support@fileflow.nl