Skip to content
Nieuws

Omdat er zoveel méér kan….

Intuïtief mediabeheer, wat is dat eigenlijk? Bij Fileflow zijn we met niets anders bezig, dus we weten er alles van. Deze kennis en inzichten willen we graag met je delen, zodat ook jouw bedrijf of organisatie de vruchten kan plukken van een perfect geordend, optimaal toegankelijk, superveilig en helemaal naar je eigen wensen en behoeftes ingericht media-archief.

Nu onze mediabeheer oplossingen steeds populairder worden en het aantal gebruikers en toepassingen blijft toenemen, starten we deze blog met tips, tricks, best practices en inspirerende voorbeelden om je te helpen om ook optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die je Fileflow-mediaomgeving je biedt.

We concentreren ons hier niet op de technische mogelijkheden – die staan uitgebreid beschreven in de handleiding en de FAQ’s, maar vooral op het delen van slimme toepassingen van die mogelijkheden.

Neem de uitgebreide tag-functies. Die kun je voor veel meer gebruiken dan waar je in eerste instantie misschien aan denkt. Daarom bijvoorbeeld een blog over auteurs- en portretrecht, die je helpt copyright kwesties te voorkomen of boetes in het kader van GDPR.

En zo plaatsen we met regelmaat nieuwe bijdrages waar je echt iets aan hebt.

Want er kan zoveel méér met intuïtief mediabeheer.

Kijk ook regelmatig op onze facebook- en onze Linked-In pagina om op de hoogte te blijven van het verschijnen van nieuwe bijdrages.

En abonneer je hierom op gezette tijden onze ‘Fileflow Inspiration’ in je inbox te ontvangen.